044 123 456

Shërbimet

Transport i kufomave Zvicër - Kosovë

Ne planifikojmë dhe llogarisim saktësisht se cili nga mënyrat e transportit është zgjedhja optimale. Shërbimet tona përfshijnë transportin e kufomave me automjete opo avion. Ne marrim përsipër organizimin dhe përfundimin e plotë të transportit me çmime të drejta.

Organizim i dokumentacionit dhe biletave

Në rast të humbjes së personit tuaj të dashur kërkohet që logjistika e organizimit të shërbimit funeral të jetë në nivelin e duhur duke filluar nga përgatitja e dokumentacioni të nevojshëm e deri tek ceremonia mortore. 

Shërbime funerale në Zvicër

Ekipi ynë përveç shërbimeve mortore si të transportit të kufomave nga Zvicra në Kosovë gjithashtu ju mundëson edhe organizimin e funeraleve në shtetin e Zvicrës duke filluar nga dokumentacioni i nevojshëm e deri tek bartja e kufomave në destinacionin e caktuar.

Arkivola

Veçmas organizimit të shërbimeve mortore, kompania jonë ofron edhe arkivola për të gjitha rastet mortore që juve mund të ju ndodhin. 

Rast vdekje?

Në rast të humbjes së personit tuaj të dashur kërkohet që logjistika e organizimit të shërbimit funeral të jetë në nivelin e duhur duke filluar nga përgatitja e dokumentacioni të nevojshëm e deri tek ceremonia mortore.  Kemi nderin të marrim procedurat administrative për ju dhe të kujdesemi për të gjitha dokumentet duke filluar nga:

  • çertifikata ndërkombëtare e vdekjes
  • çertifikata mjekësore (ku tregohet shkaku i vdekjes)
  • përcaktimi i duhur i arkivolit
  • çertifikatën e transferimit

Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos. Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza. 

Ne jemi në dispozicion 24 orë, na telefononi menjëherë dhe ne mund t'ju ndihmojmë me këshilla. Ne ju shpjegojmë cilat procedura duhet të merren parasysh gjatë përgatitjes së transportit të kufomës.


044 123 456